Headlines

Wanneer je spreekt over oksels bleken dan halen veel mensen vaak rare gedachtes erbij. Zoals je weet zijn de oksels een deel van de huid waar vooral vrouwen heel wat te verduren krijgen. Het regelmatig scheren, harsen of gebruik van ontharingscrèmes zorgt ervoor dat de ooit mooie huid van de oksels donkerder en onregelmatig qua huid kleur kan worden. Dit is de hoofdoorzaak waarom Oksels bleken en in de Lente en Zomer erg populair is geworden.

Zwangerschapsmasker (melasma): wat is dat? Een zwangerschap gaat gepaard met heel wat hormonale veranderingen. In sommige gevallen raken ook de pigmentcellen tijdens je zwangerschap de weg kwijt. Ook de hormonen oestrogeen en progesteron zijn verantwoordelijk voor het teveel aanmaken van pigment waardoor er pigmentvlekken ontstaan. Deze grote pigmentvlekken treden vrijwel altijd in je gezicht op en worden daarom ook een zwangerschapsmasker genoemd.

Pigmentvlekken verminderen - Pigmentvlekken zijn in principe ongevaarlijk. Echter heeft ieder mens gedurende zijn leven last van pigmentvlekken op plaatsen waar ze enorm opvallen. Uit onderzoek is gebleken dat deze pigmentvlekken altijd een smet op je zelfvertrouwen kunnen zijn. Iedereen met pigmentvlekken is ze daarom ook liever kwijt dan rijk. Wij van Skinlight hebben na jaren lang onderzoek de prachtige pigmentvlekken verwijder methode ontwikkelt. U kunt door het gebruik van Skinlight de zichtbaarheid van pigmentvlekken enorm verminderen, terwijl u de huid niets anders geeft dan een veilige blekende crème.

0 comments on this article - view comments

Gezicht bleken  - Hoe kan ik op een veilige manier mijn gezicht bleken. Het onderwerp gezicht bleken blijkt al jaren een taboe. Toch proberen wij van Skinlight deze veilige cosmetische ingreep door het gebruik van een pigment verlichtende crème eens en voor altijd te doorbreken.

0 comments on this article - view comments

Anus bleken is toch een onderwerp wat altijd maar wordt weggelachen. Toch zijn er in Belgie honderdduizenden vrouwen maar ook mannen die hier wel oren na zullen hebben. Omdat Skinlight een product met enkel natuurlijke ingrediënten en bovendien PH neutraal en parfum vrij is leent het zicht uitstekend uit voor het fenomeen wat wij Anus bleken noemen.  

0 comments on this article - view comments

Moedervlekken verwijderen - Laten wij eens meteen de proef op de som nemen. Waaraan u denkt bij moedervlekken? Inderdaad grote moedervlekken in het gezicht, of elders op het lichaam. Moedervlekken komen echt in alle soorten en maten. Meestal zijn ze klein en heb je er geen last van. Toch ontstaan er naarmate je ouder wordt steeds meer moedervlekken op het lichaam die ook groter worden dan gemiddeld. Wanneer je last hebt van een grotere moedervlek. Of geplaagd wordt door een veelvoud van kleinere moedervlekken kan dit erg vervelend zijn. Juist voor deze groep mensen komt Skinlight op.

0 comments on this article - view comments

Naarmate je ouder wordt is het heel normaal dat je ouderdomsvlekken krijgt. Echter is het anno 2015 niet meer slikken en accepteren. Ook de 50+ bevolking wilt er namelijk mooi en aantrekkelijk uitblijven zien. Om aan deze eis te kunnen blijven voldoen is er de mogelijkheid om de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken te verminderen ook wel ouderdomsvlekken verwijderen genoemd. Skinlight is een huidvriendelijke crème die u op dit vlak bijzonder goed kan assisteren!.  

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7