Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen algemene informatie

Naarmate je ouder wordt is het heel normaal dat je ouderdomsvlekken krijgt. Echter is het anno 2015 niet meer slikken en accepteren. Ook de 50+ bevolking wilt er namelijk mooi en aantrekkelijk uitblijven zien. Om aan deze eis te kunnen blijven voldoen is er de mogelijkheid om de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken te verminderen ook wel ouderdomsvlekken verwijderen genoemd. Skinlight is een huidvriendelijke crème die u op dit vlak bijzonder goed kan assisteren!

Ouderdomsvlekken op handen

Hoe ontstaan ouderdomsvlekken?

Zoals je mogelijk weet bestaat de huid uit pigment. Naarmate je ouder wordt onstaan er foutjes in de deling van het pigment. Hierdoor ontstaan langzaam vlekken. Dit noem je ouderdomsvlekken. Ouderdomsvlekken komen vooral voor op het lichaam waarmee je veel in het zonlicht komt.

Plaatsen waar ouderdomsvlekken meestal voorkomen:

– In het gezicht en de hals
– Op de handen en armen
– Op de benen en voeten

Hoe kan Skinlight u helpen?

Skinlight is een crème die de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken vermindert. U smeert de crème 2 maal daags op. Hierdoor zal de crème ten eerste uw dode huidcellen verwijderen. Hierdoor stimuleert het de aanmaak van nieuwe gezonde cellen. Tevens zorgt de blekende formule ervoor dat het donkere pigment op een veilige en effectieve manier beetje bij beetje wordt ontkleurt. Na ongeveer 2 a 3 weken ziet u al zichtbaar resultaat. Uw huid gaat er jonger en gezonder uitzien.

Kies vandaag voor Skinlight en verminder voortaan uw Ouderdomsvlekken simpel en effectief!

Products related to this article

Skinlight

Skinlight

Skinlight zorgt voor een mooiere huid.Skinlight whitening treatment helpt om de huid weer mooi en eg..

46,00€ Ex Tax: 38,02€

Skinlight DUO

Skinlight DUO

Skinlight 2 pack met extra veel voordeel!Skinlight is ook per 2 stuks verkrijgbaar. Wij bieden u op ..

92,00€ Ex Tax: 76,03€

Skinlight TRIO

Skinlight TRIO

Skinlight 3 pack met waanzinnig veel voordeel! Skinlight is ook per 3 stuks verkrijgbaar. Wij bie..

138,00€ Ex Tax: 114,05€

Related Articles

Gezicht bleken  - Hoe kan ik op een veilige manier mijn gezicht bleken. Het onderwerp gezicht bleken blijkt al jaren een taboe. Toch proberen wij van Skinlight deze veilige cosmetische ingreep door het gebruik van een pigment verlichtende crème eens en voor altijd te doorbreken.

0 comments on this article - view comments