Wat houdt Oksels bleken in?

Oksels Bleken voor een mooie schone uitstraling

​Wanneer je spreekt over oksels bleken dan halen veel mensen vaak rare gedachtes erbij. Zoals je weet zijn de oksels een deel van de huid waar vooral vrouwen heel wat te verduren krijgen. Het regelmatig scheren, harsen of gebruik van ontharingscrèmes zorgt ervoor dat de ooit mooie huid van de oksels donkerder en onregelmatig qua huid kleur kan worden. Dit is de hoofdoorzaak waarom Oksels bleken en in de Lente en Zomer erg populair is geworden.  

Hoe kan ik op een veilige manier mijn oksels lichter maken?

Wanneer je van mening bent dat je oksels weer mooi licht en sexy eruit moeten zien. Dan kan je kiezen voor de Skinlight Oksel bleek. Met het Skinlight product maakt u dag naar dag het donkere pigment onder uw oksels steeds iets meer naar een gezond uitziende kleur.


Hoelang duurt het voor mijn oksels mooi en sexy zijn?

Donkere oksels bleken met Skinlight. Gebruik het product echt puur voor de oksels want dan heeft u aan 1 verpakking echt wel genoeg. U brengt de oksel blekende crème 2 maal daags aan op uw oksels. Vervolgens blijft u dit herhalen tot u het gewenste doel heeft bereikt. Indien u ook wilt zonnen etc. is het wel verstandig om ook een zonnen factor op te smeren zodat u het pigment niet wederom stimuleert en er weer donkere vlekken ontstaan.

Is Skinlight veilig voor het gebruik voor uw oksels?

Skinlight is als één van de enigste in zijn soort, gemaakt in Nederland en na uitvoerige tests goedgekeurd voor de verkoop in heel Europa! Tevens is er in het product geen Parfum gebruikt, geen chemische stoffen en is het product bovendien PH Neutraal. Hierdoor is het voor alle huidtypen, droog, gemengd, en vet langdurig te gebruiken en veroorzaakt het geen allergische reacties of huidirritaties.

Lees hier meer over: ​​Donkere oksels bleken