Wat is Anus bleken

Wat is Anus Bleken algemene informatie

Wat is Anus bleken is toch een onderwerp wat altijd maar wordt weg gelachen. Toch zijn er in België honderdduizenden vrouwen maar ook mannen die hier wel oren na zullen hebben. Omdat Skinlight een product met enkel natuurlijke ingrediënten en bovendien PH neutraal en parfum vrij is leent het zicht uitstekend uit voor het fenomeen wat wij Anus bleken noemen.  

Waar komt Anal Bleaching vandaan?

Het lichter maken van de anus komt al eeuwen voor. Het werd toen al gezien als een vorm van hygiëne, echter gebruikte men toen hele gevaarlijke stoffen om dit schoonheidsideaal te bereiken. Vandaag de dag kan Skinlight deze prestatie leveren zonder alle negatieve en of gevaarlijke effecten. Skinlight is de veilige methode om de anus te bleken. Het product is ontwikkeld in het naast gelegen Nederland en is inmiddels goedgekeurd voor de verkoop binnen heel Europa.

Een lichtere anus door middel van een anus bleek crème 

Hoe werkt het Anus bleekmiddel?

Je brengt de bleekcrème 2 maal daags aan op en rond de anus. Dit zorgt ervoor dat de huid niet enkel schoon en hygiënisch wordt. Het zorgt er ook voor dat de goede gezonde cellen weer beter hun celdeling kunnen uitvoeren. Hiernaast ontkleurt Skinlight het donkere pigment. Hierdoor wordt de Anus en omliggende huid binnen enkele weken een stuk helderder. Je partner gaat het ook prachtig vinden!  

Kan ik Skinlight ook elders voor gebruiken?

Het product is geschikt voor heel het lichaam. Het is daarom ook niet ongebruikelijk dat het ook voor elders in de intieme zone gebruikt wordt.

Products related to this article

Skinlight

Skinlight

Skinlight zorgt voor een mooiere huid.Skinlight whitening treatment helpt om de huid weer mooi en eg..

46,00€ Ex Tax: 38,02€

Skinlight DUO

Skinlight DUO

Skinlight 2 pack met extra veel voordeel!Skinlight is ook per 2 stuks verkrijgbaar. Wij bieden u op ..

92,00€ Ex Tax: 76,03€

Skinlight TRIO

Skinlight TRIO

Skinlight 3 pack met waanzinnig veel voordeel! Skinlight is ook per 3 stuks verkrijgbaar. Wij bie..

138,00€ Ex Tax: 114,05€

0 Comments To "Wat is Anus bleken"

Write a comment

Your Name:
 
Your Comment:
Note: HTML is not translated!